کدخبر: ۸۷۹۶۵
۲۲ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۲۹
چاپ

گزارش تصویری:

برخورد قاطع با ترک فعل مدیران در موضوع تخلفات بازار

یکی از صنوفی که این روزها بیشترین خدمات را به روزه‌داران به‌خصوص در موقع افطار می‌دهد صنف آش و حلیمی‌ها است.

به گزارش خبرلنده، ماه رمضان بهترین فرصت برای خوردن خوراکی‌های سالم، استراحت به معده و حتی بهترین زمان برای رژیم‌گرفتن با موادی است که طبیعی هستند و ضرری برای بدن ندارند.

 

غذاهایی مثل شله‌زرد با شیرینی کم، شیربرنج با شیره خرما و انگور، فرنی با عسل، سوپ جو به همراه سبزی‌ها، انواع آش‌ها (بهتر است گرم باشد)، استفاده کنید. این غذاها به علت برخورداری از برنج و حبوبات می‌تواند برای یک فرد روزه‌دار در سر سفره افطار بسیار دلپذیر باشد.

 

اما در این ‌بین روزه‌داران برای بازکردن افطار خود بعد از یک روز تحمل گرسنگی، با آش و حلیم که جزء غذاهای سبک است استفاده می‌کنند تا در وقت سحر با سایر غذاهای گرم و سنگین‌تر خود برای یک روز دیگر آماده کنند.

 

یکی از صنوفی که این روزها بیشترین خدمات را به روزه‌داران به‌خصوص در موقع افطار می‌دهد صنف آش و حلیمی‌ها است.

 

در این ‌بین صنوف آش حلیمی‌ها در لنده نیز با زبان روزه از ساعت ۱۴ با آماده‌سازی مراحل پخت آش و حیلم تا موقع افطار خود را برای خدمات‌رسانی به شهروندان آماده می‌کنند که تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
انتهای پیام/