کدخبر: ۸۷۹۵۸
۱۶ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۴۸
چاپ

گزارش ویژه:

مأموریت‌های قالیباف به یک کهگیلویه و بویراحمدی برای تغییرات ساختاری در مجلس

یکی از مشاغلی که شاید در بین سایر شغل‌ها کمتر دیده می‌شود شغل پاک‌کردن کله‌پاچه‌های است که ما در طول هفته یا ماهیانه از طباخی‌های محله و یا در منزل استفاده می‌کنیم.

به گزارش خبرلنده، بسیاری از شغل‌ها هستند که باگذشت زمان، ماهیت خود را ازدست‌داده و به شغلی دیگر تبدیل شده‌اند؛ ولی هنوز هستند برخی مشاغل که در سطح شهرها و روستاها منشأ خدمات‌رسانی برای شهروندان هستند.

یکی از مشاغلی که شاید در بین سایر شغل‌ها کمتر دیده می‌شود شغل پاک‌کردن کله‌پاچه‌ است که ما در طول هفته یا ماهیانه از طباخی‌های محله و یا در منزل استفاده می‌کنیم.

این شغل به‌واسطه تعداد کم درخواست‌کنندگان خیلی پررونق نیست؛ ولی هنوز هم هستند افرادی که در کنار سایر مشاغل خود درحال‌خدمت رسانی به شهروندان هستند.

در شهرستان لنده نیز یکی از شهروندان در کنار شغل خود این خدمات‌رسانی برای رفع مشکلات شهروندان را در طول روز اجرایی کرده است که با درآمد ناچیز خود در رفع مشکلات شهروندان گره‌گشایی می‌کند.

شاید مهم‌ترین خاصیت کله‌پاچه، پروتئین باکیفیت آن باشد، ولی باید این نکته را در نظر داشت که قسمت‌هایی از کله‌پاچه را نباید خورد و ضرر حتمی آن بالابردن کلسترول خون است که می‌تواند در رگ‌های خونی رسوب‌کرده و با انسداد عروق ظریف، خون‌رسانی در قلب، مغز و ریه را مختل و باعث ایجاد سکته قلبی و مغزی شود.

متخصصان تغذیه معتقدند، مصرف یک یا دو بار کله‌پاچه در هفته خطرناک است؛ ولی یک یا دو بار در ماه اشکالی ندارد. 

البته میزان مصرف پاچه را به دلیل پایین‌بودن چربی آن محدود نکرده‌اند؛ ولی مغز، چشم و بناگوش را به ترتیب پرچرب‌ترین اجزای کله‌پاچه برشمرده‌اند که علت لذیذ بودن چشم و بناگوش هم وجود همین چربی‌هاست.

به همین دلیل مصرف چشم توصیه نشده و تأکید بر آن است که در صورت استفاده از بناگوش فقط گوشت لخم آن مصرف شود. از طرفی ارزش تغذیه‌ای زبان و گوشت صورت حیوان همچون گوشت قرمز است و مزیت اصلی آن ویتامین‌های گروه B، به‌ویژه ویتامین B۱۲ است.

تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---