کدخبر: ۸۷۹۰۷
۲۷ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۰۲
چاپ

پنجمین مجمع شهرستانی سلامت لنده برگزار شد:

قیام مردم تبریز در تبعیت از مرجعیت و رهبری شکل گرفته است

پنجمین مجمع شهرستانی سلامت لنده با شعار جوانی جمعیت، تعالی سلامت با حضور مسئولان استانی و شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرلنده،پنجمین مجمع شهرستانی سلامت لنده با شعار جوانی جمعیت، تعالی سلامت با حضور مسئولان استانی و شهرستان در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی  برگزار شد.

 

در ابتدای این مراسم فریبرز یاوریان رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده گفت: تشکیل قرارگاه جمعیت جوانی بهمنظور افزایش فرزندآوری در جامعه در حال اجرا است.

وی افزود: سیاست کاهش جمعیت کشور در سالهای قبل یکی از سیاستهای دولتها بود که به توجه به مقتضیات زمان احساس میشد و یکی از شاخصهای ارزیابی شبکههای بهداشت در شهرستانها بوده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده تصریحکرد: برنامه جامع حمایت از زنان باردار در شهرستان لنده بهمنظور افزایش حمایتها برای فرزندآوری باید اجرا شود.

وی افزود: امروز چالشهای اساسی در حوزه شهرستان داریم که بحث کشتارگاه شهرداری که واقعاً مشکلات اساسی دارند، بحث تعطیلی شبکه فاضلاب شهرلنده، کانال سیل بند لنده، سروسامان دادن به جایگاه دفن زباله و حذف جایگاه دفن زباله در سطح شهر و گردآوری دام از سطح شهر از چالشهای مهم این شهر است.

یاوریان گفت: بی انصافی است اگر خدمات نظام جمهوری اسلامی به اطلاع مردم نرسد، پیشرفت شهرستان لنده به‌هیچ‌وجه قابل مقایسه با سایر شهرستانهای استان نیست بلکه خیلی خوب در حال اجرا است.

وی افزود: افتتاح دو باب ساختمان پزشک، تهیه برق اضطراری برای مرکز سلامت شهری لنده، راه اندازی اکوگرافی قلب لنده و خرید آزمایشگاه میکروب شناسی آب شهرستان لنده، راه اندازی دستگاه دیالیز و اندسکوپی با رایزنی دکتر شرافت متخصص اندسکوپی در شهرستان لنده از جمله اقداماتی است که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و بنیادعلوی خریداری و اجرایی شدهاست.

یاوریان گفت: راه اندازی خانه سلامت خیرساز روستای مال ملا و پایگاه سلامت روستای قیام از جمله پروژههای است که در هفتههای آینده افتتاح و به بهره برداری خواهدرسید.

 

جلال دانش فرماندار شهرستا لنده گفت: یکی از سیاستهای مهم امروز جامعه جهانی بحث سلامت جامعه است که اهمیت این مسئله امروز در جهان با همین شیوع ویروس کرونا در جهان قابل مشاهدهاست.

وی افزود: یکی از موفقیتهای بزرگ دولت سیزدهم مهار بحرانی شیوع کرونا در کشور بوده است که این مهم با جدیت دولت اجرایی شد.

فرماندار شهرستان لنده گفت: از مرگومیر روزانه ۶۰۰ نفر رسیدیم به هفتهای ٢تا ۵ مورد که واقعاً با همدلی و همراهی مردم با دولت اجرایی شد.

وی گفت: در بحث بیمه سلامت اقشار مردم امروز در دولت با تقبل٧٠درصد هزینه درمانی آنان توسط دولت سیزدهم اقدامات ارزشمندی است که صورت گرفته است.

دانش تأکید کرد: در شهرستان لنده توجه به زیرساختهای سلامت با همکاری خوب بنیادعلوی و دانشگاه علو پزشکی استان کارهای خیلی خوبی صورت گرفت که به پیشرفت فیزیکی بیمارستان از ١ ۵ درصد به بیش از ۴۵ درصد رسیده است که نشان از توجه ویژه است.

وی گفت: اورژانس ١١ ۵ در قیام و خانه بهداشت خیرساز مال ملا از جمله اقدامات خوبی است که در این دولت شکل گرفته و امیدواریم این همه مسائل زیرساختی برای افزایش نرخ رشد جمعیت شود.

دانش خاطرنشان کرد: افزایش نرخ امید به زندگی از ۵۵ سال به ٧٠سال رسیده است که نشان از تلاشهای خوبی است که نظام در دست اجرا دارد.

وی گفت: کشور ما دارای منابع ارزشمندی است که این مهم باید باعث شود تا شاهد افزایش فرزندآوری کشور باشیم.

فرماندار شهرستان لنده تأکیدکرد: امروز در کشورهای مختلف جهان سیاستها و حمایتهای جدی دارد صورت میگرد و این مهم باید در مسیر تعالی کشور ما نیز با دریافت سیاستهای افزایش جمعیت نیز شاهد این مهم باشیم.

دانش گفت: اگر روند جامعه با همان سبک زندگی غربی پیش رود دیگر نه خاله، عمه، دایی و عمو را فرزندان ما به چشم نخواهند دید.

 

حجت الاسلام سید هدایت محمودی اصل امام جمعه شهرستان لنده خاطرنشان کرد: از خلق حماسه باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن در شهرستان و کشور باید قدردانی کنیم.

وی افزود: باید همه دستگاهها و نهادهای شهرستان در راستای همکاری و همراهی با مجموعه سلامت و بهداشت جامعه کمک کنند.

امام جمعه شهرستان لنده گفت: نبی مکرم اسلام (ص) میفرمایند: هیچ بنایی در دین اسلام محبوبتر از تشکیل خانواده نیست، پس این مهم وقتی زیبا تر میشود که زن و شوهر با تربیت درست فرزندان و امنیت اخلاقی که این کانون میتواند برای جامعه اثرگذار باشد.

وی گفت: سیاستهای غلط گذشته باعث شد که خلأ و پیامدهای کاهش جمعیت امروز در کشور خودنمایی کند که انتظار داریم این مهم مورد توجه قرار گیرد.

محمودی اصل تأکیدکرد: از خدمات صورت گرفته در حوزه بهداشت و درمان تشکر داریم و امیدواریم در زمینه گسترش فرزندآوری موافق باشیم.

 

رئیس مرکز شورای سیاست گذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: رشد و توسعه روزافزون علم پزشکی و فناوری باعث شد تا خدمات ارزشمندی به اقشار مختلف مردم بهخصوص در روستاها صورت گرفته است.

دکتر علی موسوی زاده افزود: عدالت اجتماعی در حوزه سلامت یک نیاز ضروری است که با راه اندازی همین خانههای بهداشت روستایی بخش اعظمی از این مهم با غربالگری ساکنین در روستاها اجرایی شدهاست.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه جمعیت جوانی نیز باید همه ادارات و نهادها با فرهنگ سازی در این حوزه مددکار شبکه بهداشت و درمان باشند چرا که پیری جمعیت چالشهای و معایب خاص خود را بههمراه خواهد داشت.

در ادامه نیز آماری از نرخ رشد جمعیت، پیری و جوان سازی و نرخ سالمندی جمعیت در کشور بیان شد.

در پایان این مراسم حکمهای مسئولیتی اعضای خانه مشارکتهای مردمی سلامت در شهرستان لنده به رئیس و اعضای این خانه اهدا شد.

تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---