کدخبر: ۸۷۸۸۲
۱۷ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۴۲
چاپ

چی بودیم،چی شدیم؛

برپایی ایستگاه صلواتی به همت موکب مدافعان حرم در روز ولادت امام علی (ع) در لنده+تصاویر

در دوران پهلوی روستا‌های شهرستان لنده فاقد هرگونه امکانات و راه‌های ارتباطی و آب و برق بودند که به برکت انقلاب اسلامی امروز همه امکانات و خدمات به روستاها داده شده است.

به گزارش خبرلنده، دوران پهلوی بهواسطه تمرکز قدرت در مرکز کشور و شهرهای بزرگ همچون تهران، شیراز، اصفهان، مشهد و سایر شهرهای بزرگ متأسفانه به روستاها بهخصوص روستاهای استانهای محروم کشور چندان توجه نمیشد.

در بخشهای از خود شهر تهران شاهد ظهور پدیده حلبی آبادیهای بودیم که برآمده از مهاجرت روستاییان به این مناطق بهدلیل کمبود امکانات در روستاها بود.

روستاهای استان کهگیلویه و بویراحمد بهخصوص شهرستان لنده نیز دارای مشکلات زیادی از جمله نداشتن جاده ارتباطی و دسترسی، نداشتن آب شرب لوله کشی و بهداشتی، نداشتن برق و گاز و دیگر امکانات اولیه زندگی که این مشکلات باعث میشد فردی که در بستر بیماری بود تا از روستا بهوسیله چهارپایان به پزشک برسد بهواسطه عدم دسترسی به جاده و پزشک در بین راه فوت کند.

همچنین بهواسطه نداشتن آب سالم بهداشتی اکثر روستاییان دچار مشکلات کلیوی و حتی ویروسهای مسهل کنده میشدند و گاهی نیز بهواسطه همین شیوع بیماری دچار مشکلات متعدد گوارشی و پوستی نیز میشدند.

امروز پس از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد توسعه خدمات در حوزههای مختلف به روستاها بودیم که استقرار خانههای بهداشت و غربالگری روزانه مردم روستاها، بسیج امکانات از قبیل آب، برق، گاز و جاده آسفالت و اینترنت از جمله خدمات ارزشمند انقلاب در طی ٤٤سال گذشته بوده است.

امروزه بهواسطه توسعه خدمات مختلف کمتر شاهد مرگ روستاییان بهواسطه بیماری هستیم چرا که هرچه زودتر با اورژانس ١١۵به مراکز درمانی بهطور ١٠٠درصد رایگان منتقل می‌شوند که مشروح خدمات انقلاب اسلامی و دوران پهلوی را میتوانید در سخن شهروندان لنده ای مشاهده نمایند: