کدخبر: ۸۷۷۷۸
۲۱ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۳۰
چاپ

درگفت وگو با خبرلنده صورت گرفت:

ازروایت ناتمام فرهنگسرای یک شهر تا حمله سگ های ولگرد/آیا مطالبات دانشجویان اجرایی خواهند شد؟+تصاویر

کارشناس روانشناسی و علوم رفتاری گفت:امروزه با باز شدن درب های فضای مجازی بر روی همه سنین بحث مدیریت روحی و روانی و حتی جسمی نوجوانان در فضای مجازی یک اصل غیرقابل انکار است.

حمیده جعفری در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبرلنده، با اشاره به حضور بیش از پیش کودکان و نوجوانان در فضای مجازی به خصوص بازی های اینترنتی گفت: آنچه مسلم است مدیریت درست برای حضور فرزندان در فضای مجازی و استفاده از این فضا یک اصل غیرقابل انکار است.

 

کارشناس روانشناسی و علوم رفتاری گفت:باتوجه به مضامین و مطالب و کلیپ ها و تصاویری که در این فضای منتشر می شود گاهاً باعث اذیت و آزار روحی و روانی در ادراک ذهنی کودکان و نوجوانان خواهدشد.

 

وی تاکیدکرد: یکی از ابرچالش های که امروز در سطح جامعه در سنین پایین تر با آن مواجه هستیم بحث خشم اینترنتی است که بسیار مهم است و این مهم در سایه بی توجهی و گاهاً نیز بی خیالی خانواده بر روی افکار، رفتار و گفتار فرزند در مقابله با رد درخواست های وی در فضای مجازی و حقیقی به وقوع می پیوندد که باید کاملا مراقب باشیم.

 

جعفری خاطر نشان کرد:متاسفانه خانواده آموزش فرو بردن خشم را به درستی به فرزندان خود منتقل نکردند و به همین علل است که امروزه با رفتار های پرخاشگرایانه ای از سوی فرزندان از بد دهانی گرفته تا شکستن اجسام را نمایان می کنند که نتیجه ملموس این رفتارها است.

 

این کارشناس حوزه روانشناسی گفت: سرخوردگی اطلاعاتی و شکست در برابر حجم عظیمی از اطلاعات در فضای مجازی یکی دیگر از علل خود کم بینی در این فضا است که این مهم نیز باعث بروز خشم در افراد می شود.

 

وی در ادامه تاکیدکرد:بر اساس تحقیقات یک شرکت اینترنتی بیش از ۶۸ درصد از ۲۰۰ نفر افراد مورد مطالعه گفته‌اند که میزان استرس‌ وارده در فضای مجازی از ماندن در ترافیک خیابان بدتر است و این مهم نشان دهنده میزان قابل توجه افزایش میزان استرس و اضطراب در استفاده کنندگان از این فضا است.

 

جعفری گفت: حضور افراد گمنام و اصولا ناشناس در این فضا و بیان مطالب و کلمات رکیک و انتشار فیلم های مستهجن برگ دیگری از افزایش میزان خشم در افراد کم سن و سال است که خانواده ها باید مراقبت بیشتر و بهتری از میزان حضور فرزندان خود در این فضا داشته باشند.

 

کارشناس روانشناسی گفت: افزایش میزان سواد رسانه ای در خانواده و توجه به اصول و روش های سواد رسانه می توانید باعث آگاهی بهتر و بیشتر خانواده برای برخورد درست و منطقی با چینن مسائلی در حوزه فضای مجازی و فضای حقیقی شود.

 

انتهای پیام/

پربیننده ترین