کدخبر: ۸۷۷۲۰
۱۰ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۱۹
چاپ

درگفت وگو با خبرلنده صورت گرفت:

افزایش قیمت و بی خیالی در نظارت بر واحد های تولیدی شن و ماسه/آیا اداره کل صمت برخورد خواهد کرد؟

مدیر پروژه گیاهان دارویی در استان کهگیلویه و بویر احمداز اجرای طرح الگوی کشت گیاهان دارویی در 200هکتار از مزارع شهرستان های کهگیلویه، لنده،گچساران وبهمئی خبرداد.

مصدق رضایی در گفت وگو با خبرنگار پایگاه خبرلنده،با اشاره به ظرفیت های استان کهگیلویه وبویراحمد در حوزه گیاهان دارویی گفت: این استان یکی از استان های است که م یتواند در طی یک بازده زمانی 5ساله به یکی از قطب های تولید و صادرات گیاهان دارویی تبدیل شود.

 

مدیر پروژه گیاهان دارویی در استان کهگیلویه و بویر احمد گفت:باتوجه به ظرفیت های خوبی که در شهرستان های گرمسیری استان وجود دارد با هماهنگی صورت گرفته شاهد اجرای طرح الگوی کشت گیاهان دارویی در 200هکتار از مزارع شهرستان های کهگیلویه، لنده،گچساران وبهمئی خواهیم بود.

 

وی در ادامه تاکیدکرد: در این طرح شاهد اشتغالزایی بیش از 500نفر از کشاورزان به طور مستقیم در اجرای طرح کشت الگویی خواهیم بود که محصولات آنان نیز خرید تظمینی خواهد بود.

 

رضایی گفت: تفاهم نامه با شرکت های نوشیدنی و داوریی نیز برای بحث خرید تظمینی گیاهان دارویی نیز صورت گرفته است که نیازمند همت و تلاش شبانه روزی همه کشاورزان و مسئولان در هر چهار شهرستان هستیم.

 

مدیر پروژه گیاهان دارویی در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: باتوجه به افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی نیازمند کارخانه های کوچک خشک کن وطرح های گلخانه ای هستیم.

 

مدیرشرکت گیاهان دارویی هفت چشمه گفت: برای ارتقای سطح کمی و کیفی میزان تولیدات نیز در بحث آموزش، شیوه های کاشت، داشت و برداشت و توجه به اصول نگهداری و بسته بندی مباحث مهمی هستند که در طول این دوره در سطح شهرستان های معین آموزش دیده خواهند شد.

 

انتهای پیام

پربیننده ترین