کدخبر: ۸۹۰۸۸
۰۵ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۳۶
چاپ

گزارش ویژه؛

ساخت بازی‌های فاخر بومی و محلی در لنده/استعدادیابی در نوجوانان و جوانان در حوزه بازی سازی

مسئول فعالان فضای مجازی شهرستان لنده گفت: تمرکز بر شناسایی استعدادهای نوجوانان و جوانان و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌ها و توانمندی این قشر باعث شد تا شاهد تولید بازی‌های بومی و محلی در لنده باشیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خبر لنده» امروزه توسعه بازی‌های موبایلی به‌عنوان یکی از فرایندهای پیچیده و خلاقانه است که از یک ایده ساده شروع شده و تا عرضه بازی در فروشگاه‌های اپلیکیشن ادامه می‌یابد.

توسعه بازی‌های بومی و محلی در لنده

این مسیر شامل مراحل متعددی از جمله طراحی مفهومی، برنامه‌نویسی، طراحی گرافیک، تست و ارزیابی و در نهایت بازاریابی و انتشار است که توجه به زیرساخت‌های فرهنگ بومی و منطقه‌ای و حتی در معرفی عناصر فرهنگی و شخصیت‌های تأثیرگذار یک جامعه می‌تواند کاربردهای ویژه‌ای داشته باشد.

توسعه بازی‌های بومی و محلی در لنده

سید اسماعیل میری در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در بین نوجوانان و جوانان در حوزه بازی‌های موبایلی گفت: در چند سال گذشته سازمان فضای مجازی بسیج در سطح کشور با برگزاری استارت‌آپ‌های سالانه خود در سطح شهرستان‌ها و استان‌ها توانسته است ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خفته در بطن جامعه را به منصه ظهور برساند.

 مسئول فعالان فضای مجازی شهرستان لنده گفت: تمرکز بر شناسایی استعدادهای نوجوانان و جوانان و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌ها و توانمندی این قشر در جهت متبلور ساختن ایده‌ها و خلاقیت‌های آنان باعث خواهد شد تا علاوه بر تولید یک اثر ماندگار در حوزه بازی‌سازی به زیست‌بوم فرهنگ و هنر جامعه نیز توجه ویژه‌ای شود.

توسعه بازی‌های بومی و محلی در لنده

وی افزود: در طول شش شال گذشته سازمان فضای مجازی بسیج در استان کهگیلویه و بویراحمد با تولید آثار فاخری توانست زمینه و فرصت کافی را برای رشد و تعالی ذهن‌های خلاق نوجوانان و جوانان این استان به‌خصوص در حوزه بازی‌های موبایلی فراهم کند.

توسعه بازی‌های بومی و محلی در لنده

میری افزود: تولید آثار فاخری چون بازی «ستار به‌وقت نبرد» توسط مرکز متنا سازمان فضای مجازی استان و بازی «کِل‌کَله‌بُرد» و بازی «تیر و کمون» و «دفاع از میهن» از جمله تولیدات مهم فضای مجازی شهرستان لنده است که در استارت‌آپ‌های دو الی سه سال گذشته توسط تیم بازی‌سازی این معاونت تهیه و تولید شده است.

توسعه بازی‌های بومی و محلی در لنده

 وی افزود: توجه به مباحث زیرساختی در حوزه گردشگری در بازی «کِل‌کَله‌بُرد» و معرفی اماکن گردشگری در شهرستان لنده و استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از موسیقی با غنای فاخر و گویش لری توانسته است بر حجم مخاطبین این بازی بیفزاید.

توسعه بازی‌های بومی و محلی در لنده

سید اسماعیل میری در ادامه افزود: یکی دیگر از بازی‌های که توسط این تیم در استارت‌آپ مرکز فضای مجازی استان کهگیلویه و بویراحمد تهیه و تولید شد بازی «تیر و کمون» است که در این بازی نیز با استفاده از گرافیک معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرستان‌های مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد خاصه شهرستان لنده با یک گویش لری نیز تهیه و تولید شده است.

توسعه بازی‌های بومی و محلی در لنده

مسئول فعالان فضای مجازی شهرستان لنده تأکید کرد: یکی دیگر از بازی‌های تولیدی این مرکز در ششمین استارت‌آپ مرکز فضای مجازی استان کهگیلویه و بویراحمد بازی «دفاع از میهن» است که باهدف مقاومت و ایستادگی مردم مظلوم غزه در برابر ظلم و جنایت‌های رژیم منحوس صهیونیستی با استفاده از جلوه‌های ویژه حقیقی مناطق تخریب شده غزه توسط تیم تولید بازی و محتوای دیجیتال فضای مجازی بسیج شهرستان لنده تهیه و تولید شده است.

توسعه بازی‌های بومی و محلی در لنده

 وی افزود: در طول شش دوره برگزاری استارت‌آپ در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد شهرستان لنده با تولید بیش از سه بازی خیلی خوب توانسته است در دو دوره رتبه سوم و دوم این استارت‌آپ در حوزه بازی‌های موبایلی را در سطح استان کسب کند.

 میری افزود: رده سنی افراد شرکت‌کننده در این استارت‌آپ‌ها از شهرستان لنده عمدتاً بین ۱۲ تا ۱۶ سال بودند که نشان‌دهنده وجود خلاقیت‌ها و استعدادهای خیلی خوب در رده سنی نوجوانان و جوانان است که به‌درستی این شهرستان نسبت به شناسایی افراد توانمند در این حوزه اقدام کرده است.

 انتهای خبر