کدخبر: ۸۸۶۴۰
۱۸ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۰۶:۲۳
چاپ

رئیس پلیس راهنمایی‌ و رانندگی لنده مطرح کرد:

فیبر نوری مخابرات؛ بیشترین تأثیر در تصادفات

رئیس پلیس راهنمایی‌ و رانندگی شهرستان لنده گفت: بیشتر تصادفات ناشی از فیبر نوری مخابرات بوده و هرچه سریع‌تر تعمیر و اصلاح شوند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خبرلنده» جلسه شورای ترافیک شهرستان لنده با حضور فرماندار، فرمانده انتظامی، پلیس راهور، بخشداران و اعضای شورای ترافیک شهرستان لنده در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سید امین شفایی دبیر شورای ترافیک شهرستان مصوبات جلسات گذشته شورای ترافیک شهرستان لنده را قرائت کرد و مسئولان نسبت به بیان نتیجه اقدامات توضیحات لازم را ارائه کنند.

فیبر نوری مخابرات؛ بیشترین تأثیر در تصادفات

وی افزود: مصوبات تأیید شده شورای ترافیک از سوی راهداری باید اجرایی شود، چرا که اگر حادثه‌ای اتفاق بیفتد باید پاسخگو باشند.

فرماندار شهرستان لنده گفت: عدم اتمام یک کنده‌کاری به‌هیچ‌وجه توجیه‌پذیر نیست و برابر اعلام پلیس راهنمایی‌ و رانندگی بیشترین تصادفات ناشی از کنده‌کاری‌ها است که باید آب و فاضلاب پاسخگو باشد.

وی تأکید کرد: شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد باید نسبت به پوشش سریع خط لوله و ایمن‌سازی خط انتقال سریعاً اقدام نماید، زیرا هر حادثه‌ای صورت گیرد شرکت گاز باید پاسخگو باشد.

تقوی افزود: شرکت گاز باید دراسرع‌وقت نسبت به ایمن‌سازی نقطه ایجاد شده سریعاً اقدام کند.

فیبر نوری مخابرات؛ بیشترین تأثیر در تصادفات

فرماندار شهرستان لنده گفت: در بحث آژانس‌های شهرستان لنده باید نظارت اساسی صورت گیرد و نسبت به افزایش قیمت صورت‌گرفته باید نظارت کامل صورت گیرد.

تقوی گفت: عدم توجه به مسائل و مصوبات هیچ توجیهی ندارد، بر این اساس همه مدیران باید نسبت به مسائل مختلف پاسخگو باشند.

وی تأکید کرد: در بحث ایمن‌سازی جاده لنده به تراب برابر پیگیری‌های صورت‌گرفته پیمانکار در حال اجرای دستک در زیر پل تراب است که این مهم ابتدا با رفع مشکل و جانمایی دستک ۱۲ متری و ایمن‌سازی زیر دهانه پل اجرایی خواهد شد.

فرماندار شهرستان لنده گفت: راهداری باید نسبت به ایمن‌سازی جاده لنده به تراب با نصب گاردریل و علائم راهنمایی‌ و رانندگی دراسرع‌وقت اقدام نماید.

وی در ادامه در خصوص جانمایی و احداث سرعت‌کاه و سرعت‌گیر در سطح شهر و روستاها تأکید کرد: هیچ فردی حقیقی یا حقوقی حق ندارد بدون مجوز شورای ترافیک شهرستان و استان اقدام به احداث سرعت‌کاه نمایند و اگر حادثه‌ای رخ دهد قطعاً باید پاسخگو باشند.

تقوی در خصوص آژانس‌های درون‌شهری گفت: برابر قانون گ، شهرداری مسئول نظارت مستقیم بر آژانس‌ها و نرخ‌گذاری آنان است؛ لذا انتظار داریم با همکاری سایر نهادها این مهم برای ساماندهی آنان اجرایی شود.

فیبر نوری مخابرات؛ بیشترین تأثیر در تصادفات

در ادامه  رئیس پلیس راهنمایی‌ و رانندگی شهرستان لنده گفت: بیش از ۸۰ درصد مصوبات مرتبط با راهنمایی‌ و رانندگی و شهرداری اجرایی شده است.

وی افزود: در بحث سرعت‌کاه برای کاهش سرعت بین ۱۵ تا ۲۰ کیلومتر سرعت است و از سازه پلاستیکی استفاده می‌شود که تاثیر زیادی در کاهش سرعت و جلوگیری از تصادفات دارد.

افراه گفت: تصادفات فوتی در سطح شهر در یک سال گذشته نداشتیم؛ اما به دلیل کنده‌کاری‌های صورت گرفته در سطح شهر، متأسفانه چند تصادف منجر به مصدومیت افراد رخ داد.

وی افزود: بیشتر تصادفات ناشی از فیبر نوری مخابرات بوده و پیشنهاد می‌شود هرچه سریع‌تر تعمیر و اصلاح شوند.

رئیس پلیس راهنمایی‌ و رانندگی شهرستان لنده گفت: در بحث آژانس‌ها سطح شهر متأسفانه نهاد صدور مجوز مشخص نیست و تا زمانی مجری این مهم مشخص نشود نمی‌توانیم نسبت به سازماندهی آنان کاری کنیم.

افراه تأکید کرد: متأسفانه آژانس‌ها با شیشه‌های دودی و بدون علائم در حال فعالیت هستند و متأسفانه هیچ نظارتی در این حوزه نیست.

فیبر نوری مخابرات؛ بیشترین تأثیر در تصادفات

رئیس آب و فاضلاب شهرستان لنده گفت: در بحث حفاری‌های سطح شهر دو مقوله مهم وجود دارد که بحث انشعابات خانگی و ترمیم شکستگی‌ها است.

وی افزود: قرارداد ترمیم آسفالت بین شهرداری و آب و فاضلاب سالانه در همه جای استان کهگیلویه و بویراحمد اجرایی می‌شود مگر در شهرستان لنده که به دلیل برخی از مشکلات استانی متأسفانه هزینه‌های آن از سوی استان تأمین نشده است.

داورپناه تأکید کرد: متأسفانه شهرداری هیچ صورت وضعیتی تا کنون به شرکت آب و فاضلاب استان جهت تامین هزینه‌های مذکور ارائه نکرده است.

وی افزود: متأسفانه ۲۵ درصد قرارداد پیمانکار در خیابان‌های نور و مسجد قمر بنی‌هاشم (ع) تمام شده است و نمی‌توانیم این خیابان‌ها را آسفالت کنیم.

در ادامه نیز خسرو آریتی گفت: در بحث خط انتقال گاز از رودخانه مارون که یک مسئله مهم است و شرکت گاز استان باید نسبت به این مهم پاسخگو باشد.

رئیس شرکت گاز لنده گفت: عملاً اجازه هیچ اقدامی در حوزه خطوط انتقال گاز را نداریم و در مرکز استان باید مجوزات لازم را صادر کنند.

وی افزود: بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال هزینه اجرایی تغییر و جابه‌جایی خط انتقال گاز از رودخانه مارون است که باید این مهم با تأمین اعتبار ویژه اجرایی شود.

آریتی گفت: در بحث برش‌های عرضی جاده موگرمون و گازرسانی بخش موگرمون در تعهد پیمانکار است و باید ظرف ۱۰ روز آینده اجرایی شود.

وی افزود: در سطح شهر نیز برابر تعامل صورت‌گرفته هیچ مشکلی با شهرداری نداریم.

فیبر نوری مخابرات؛ بیشترین تأثیر در تصادفات

در ادامه نیز صمد محمدی گفت: لنده بضاعت و پتانسیل خاصی ندارند و آژانس‌ها و تاکسی‌ها خیلی هم مرتبط به اتاق اصناف نیست و همه موضوعات در درگاه ملی دولت مجوز می‌گیرند.

نماینده اتاق اصناف لنده گفت: در بحث نرخ‌گذاری نیز فرمانداری، بخشداری، صمت، جهاد کشاورزی و تعزیرات باید نسبت به تعیین قیمت باید تصمیم‌گیری کنند.

در ادامه نیز قنبر زکی‌نژاد گفت: در خصوص ایجاد سرعت‌کاه در روستای ایدنک یک مسئله مهم است که بیش از چندبار در استان تأیید شد؛ اما راهداری استان مخالفت می‌کند.

بخشدار مرکزی لنده گفت: چرا باید راهداری جلوی این مهم را بگیرد و چرا پل هوایی نصب نمی‌کنند؟

وی افزود: سه روستای مهم «کمال‌آباد»، «مال ملا» و «ایدنک» سه روستای هستند که بیشترین تردد را در سطح جاده دارند و به‌ناچار مجبور به حفاری برای جلوگیری از سرعت کار شده است.

زکی‌نژاد گفت: داد مردم از مخابرات بلند شده است چرا مخابرات جوابگوی مشکلات مردم نیست و امروز برای مردم دردسرساز شده است.

بخشدار مرکزی لنده گفت: در بحث برش‌های عرضی در جاده‌های اصلی در بخش مرکزی و موگرمون باید تعهدات اساسی خود را اجرایی کنند.

انتهای خبر/