کدخبر: ۸۸۰۸۹
۰۶ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۲۱
چاپ

کارشناس بهداشت محیط خبرداد:

رسالت دستگاه قضایی دفاع از حقوق مردم و اجرای صریح عدالت است+تصاویر

کارشناس شبکه بهداشت و محیط شبکه بهداشت و درمان لنده گفت: ولی در بسیاری از مواقع افزایش بیش از حد سن ازدواج باعث سرخوردگی های عاطفی و روانی در فرد می شود که حتی افزایش توانمندی های فرد هم نمی تواند این سرخوردگی ها را درمان نماید.

به گزارش خبرلنده جلال محمدی در جلسه شورای سلامت شهرستان لنده گفت:ازدواج، رخدادی اثرگذار و سرنوشت‌ساز در زندگی انسان‌ها است و اینکه در اثر ازدواج، چه سرنوشتی برای انسان رقم بخورد، به شناخت درست پسر و دختر از یکدیگر پیش از ازدواج، آگاهی آنها از رمز و رازهای ازدواج و پیدا کردن زوجی مناسب با سطوح اعتقادی، فرهنگی، علمی و اقتصادی خویش وابسته است.

وی افزود: اما بخش دیگری از این مسأله به پس از ازدواج بر می‌گردد و اینکه آنها چگونه باید با یکدیگر رفتار کنند و خود را با شرایط موجود هماهنگ سازند.

کارشناس بهداشت و محیط شهرستان لنده گفت: ازدواج یکی از رویدادهای مهم زندگی است واز نظر اجتماعی به عنوان پیوندی با ثبات و هدفمند میان زن و مرد شناخته می شود.

وی خاطر نشان کرد: هر چند ازدواج به عنوان یک عمل ارادی تابع خواست، تمایلات و دیدگاه های فردی است اما زندگی اجتماعی انسان و روابط پیچیده او با پیرامونش، ازدواج رادرارتباط متقابل با متغیرهای فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، جمعیتی و حتی سیاسی قرار می دهد .ازدواج علاوه بر پاسخگویی به نیازهای جنسی و عاطفی فرد،نیازهای اقتصادی واجتماعی وفرهنگی اورا نیزتنظیم می نماید و به عنوان هنجاری پذیرفته شده در همه کشورهای دنیا به حساب می آید.

وی خاطر نشان کرد: زمان و میزان احساس نیاز به همدم و همسر در بین افراد، متفاوت و از شدت و ضعف های نامساوی برخورداراست. برخی از افراد در سنین نوجوانی این نیاز را احساس نموده و مبادرت به ازدواج می کنند، برخی دیگر در سنین جوانی و تعدادی نیز پس از سپری کردن دوران جوانی مبادرت به ازدواج می کنند.

محمدی خاطر نشان کرد: البته باید اشاره نمود که در جوامع سنتی، قبل از اینکه هریک از این نیازها خود نمایی کند والدین یا اطرافیان برای فرزندان خود همسر انتخاب می کنند.

کارشناس بهداشت و محیط  شبکه بهداشت و درمان لنده گفت:اگر به تعویق افتادن سن ازدواج، به افزایش سرمایه های انسانی فرد منجر گردد و فرد بادید بازتر و اندیشمندانه ترهمسر خود را انتخاب نماید می توان گفت که این تاخیر نقش مثبتی در زندگی فرد خواهد داشت.

وی گفت: ولی در بسیاری از مواقع افزایش بیش از حد سن ازدواج باعث سرخوردگی های عاطفی و روانی در فرد می شود که حتی افزایش توانمندی های فرد هم نمی تواند این سرخوردگی ها را درمان نماید.

محمدی تاکیدکرد: به طور کلی می توان گفت که ازدواج باید درسن مناسب انجام شود، نه آن قدر زود که صرفا مبتنی بر غرایز جنسی یا اجبارهای اقتصادی باشد و نه آن قدر دیر که منجر به بروز اختلافات روانی - اجتماعی یا حتی آسیب های اجتماعی گردد.

 

انتهای پیام