کدخبر: ۸۸۰۲۶
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۹:۵۸
چاپ

در جلسه شورای مبارزه با موارد مخدر لنده مطرح شد:

دیدار با خانواده شهید سهرابی و ثانی/بارقه امید در دل خانواده ۳ قلوی لنده ای+تصاویر

معاون دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لنده گفت: نسبت میزان مصرف مواد مخدر صنعتی و روان‌گردان به نسبت سال گذشته کاهش خیلی خوبی داشته است.

به گزارش خبرلنده، جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان لنده امروز و با حضور دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان، فرماندار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنده، نیروی انتظامی، معاون دادستانی و اعضای حقیقی و حقوقی این شورا در سالن جلسات فرمانداری لنده برگزار شد.

در ابتدای این جلسه فتاحی دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان لنده مصوبات جلسات قبلی این شورا را قرائت کرد.

در ادامه نیز رقیه دهقان رئیس اداره بهزیستی شهرستان لنده گفت: یکی از مهم‌ترین دستگاه‌های مرتبط با بحث مواد مخدر بهزیستی است که در همین رابطه تا کنون بیش از ۱۲ میلیارد ریال تسهیلات حمایتی با یک سال تنفس در بازپرداخت تسهیلات به رهجویان پرداخت شد.

وی افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزشی مختلف در زمینه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر و سبک زندگی و قدرت نه گفتن و برگزاری طرح‌های مختلف در حوزه شهر و روستاها از جمله اقداماتی است که تا کنون برگزار شد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان لنده گفت: در زمینه کمک به رفع اعتیاد معتادان نیز تا امروز ۱۵۰ میلیون ریال یاری برگ به مراکز ترک اعتیاد پرداخت شده است.

در ادامه نیز خالویی معاون دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لنده گفت: مواد مخدر بلای خانمان‌سوز است که نه‌تنها فرد بلکه تمام اعضای خانواده را دچار پریشانی و افسردگی خواهد کرد.

وی افزود: میزان ورودی پرونده‌ها به نسبت به قبل است که تلاش خوب نیروی انتظامی و ناامن‌کردن برای عرضه‌کنندگان مواد مخدر کاهش خوبی پیدا کرده است.

معاون دادستان عمومی انقلاب شهرستان لنده گفت: صدور احکام متناسب و بازدارنده در حوزه مواد مخدر و اشراف نیروی انتظامی باعث شده است تا مجالی برای عرضه قاچاقچیان و موادفروشان خرده‌پا نماند چرا که سریعاً دستگیر خواهند شد.

وی افزود: کاهش میزان مصرف موادصنعتی و روان گردان به نسبت سال گذشته خیلی بهتر شده است.

خالویی گفت: درمان وبارپروری معتادین بسیار مهم است که این مسله باید به صورت اساسی حل شود.

معاون دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لنده گفت: برخی از استعمال کنندگان موادمخدر در خصوص درمان بابد مشکلات روحی و روانی و اخلاقی آنان مورد توحه قرارگیرد.

وی تأکید کرد: در سطح شهرستان لنده چیزی به نام قاچاق مواد مخدر به شکل عمده‌ای نداریم و اکثر خرده‌فروشانی هستند که خیلی سریع نیز دستگیر می‌شوند.

در ادامه فرماندار شهرستان لنده گفت: اعتیاد یک خوره است که آحاد مختلف جامعه را درگیر می‌کند و لازمه مقابله آن پیشگیری به‌موقع است.

جلال دانش گفت: طرح زنگ زندگی و نشاط اجتماعی می‌تواند برای روند اجرایی و مبارزه با مواد مخدر با رویکرد پیشگیری اجرایی شود.

وی افزود:اجرای برنامه های شاد برای سرگرمی مردم در شب های تابستان به میزبانی همه ادارات می تواند باعث تهیج و سرگرمی بیشتر مردم خواهدشد.

فرماندارشهرستان لنده گفت: برخورد قاطع با کافه های که اقدام به فروش و حتی استعمال مواد مخدر را داشته باشند آنی و قاطع خواهد بود لذا باید گردانندگان این کافه ها اصول بهداشتی و قوانین صنفی را در عدم استفاده از هرگونه مواد مخدر رعایت کنند.

در ادامه نیز فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنده گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات بسیج و سپاه در شهرستان لنده بحث شناسایی محلات دارای آسیب‌های اجتماعی شناسایی و در قالب محلات اسلامی برنامه‌ریزی و فعالیت‌های متخصصی به‌تناسب نیازمندی‌های تشخیص داده شد اجرایی می‌شود.

سرهنگ ویسی گفت: برگزاری کارگاه‌های اجتماعی، و نشست‌های فصلی با رویکرد آموزش‌های تخصصی با همکاری نیروی انتظامی و بهزیستی در دستور کار معاونت اجتماعی سپاه ناحیه لنده است.

 در ادامه نیز دبیر شورای مبارزه با موادمخدر شهرستان لنده گفت: استفاده از مبانی دینی و معنوی در مباحث جشن‌ها می‌تواند در این حوزه گره‌گشایی کند و یک نهضت مهم را برای کاهش آسیب‌های مختلف را به همراه داشته باشد.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد: دیدگاه دولت سیزدهم توجه ویژه به مناطق محروم است که این مهم در همه حوزه‌ها لازم و اساسی است.

وی افزود: برنامه‌های خوبی در حوزه‌های فرهنگی در حوزه مواد مخدر را اجرایی خواهیم کرد.

اسماعیلی گفت: در حوزه مواد مخدر دو رویکرد پیشگیری و برخورد دو. مؤلفه اساسی است که باید مدنظر اقشار مختلف قرار گیرد.

وی تاکیدکرد: در دولت سیزدهم تلاش های خوبی صورت گرفته است ولی مظلومیت این مهم باید در حوزه رسانه تقویت شود.

اسماعیلی افزود:مشکلات معیشتی در سطح جامعه باعث شده است که آسیب های ناشی از آن نیز چندین برابر شود.

دبیرشورای مبارزه با موادمخدر استان گفت:توجه ویژه به نیروهای مبارزه با موادمخدر به واسطه تلاش شبانه روزی این مجاهدان باید بیشتر مورد توجه قرارگیرد.

وی افزود:کارهای اساسی فرهنگی و پیشگیری در حوزه مواد مخدر برای جامعه یک رویکرد اساسی و منطقی است.

اسماعیلی گفت: در بحث استعمال قلیان در مراکز عمومی باید شبکه بهداشت و درمان، اتاق اصناف، نیروی انتظامی، دادستانی، اماکن و سایر نهادهای متولی برخوردجدی و لازم را داشته باشند.

وی افزود: در بحث کمک هزینه های ستاد مبارزه با مواد مخدر در نظر داریم سهمیه شهرستان ها نیز تقسیم بندی خوبی صورت گیرد.

اسماعیلی گفت: در بحث دانش آموزان باید علاوه بر مدارس خانواده ها در بحث نه به اعتیاد مشارکت لازم را داشته باشند.

وی افزود: بیش از ۵٠٠متر برای اجرای طرح کنگره شصت طرح خیرین در حوزه درمان معتادین.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان گفت: توجه ویژه به تبصره ١۶ و واگذاری تسهیلات به سپاه پاسداران جهت اجرای طرح‌های مختلف چرا که در کف میدان است.

وی افزود: در بحث تأمین خودرو نیز سعی می کینم این مهم را با رعایت اولویت‌بندی مناطق محروم به نیروهای مقابله‌کننده بیشتر از گذشته تقویت کنیم

تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---