کدخبر: ۸۶۹۷۰
۲۰ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۰۴:۴۷
چاپ

پیگیری سوژه های مردمی:

وضعیت نامطلوب کیفیت نان در لنده/نبود نظارت در تامین آرد با کیفیت برای خبازی ها+ عکس وفیلم

بی کیفیتی نان و مشکلات در حوزه آرد توزیعی در شهرستان ها بیشترین دلیل نارضایتی شهروندان از بی کیفیتی نان در شهرستان های استان کهیگلویه وبویراحمد است.

به گزارش خبرلنده، امروزه نان به عنوان یکی از اصلی ترین قوت غالب شهروندان به خصوص در مناطق محروم می باشد که کیفیت ان می تواند بر رضایت مندی شهروندان تاثیرزیادی بگذارید و در مقابل نیز بی کیفیتی نان باعث گلایه مندی شهروندان خواهدشد.

در ادامه پیگیری سوژه های مردمی امروز به بحث بی کیفیتی نان در شهرستان لنده و گلایه مندی های شهروندان پرداختیم که نبود آرد با کیفیت و مستهلک بودن دستگاه های پخت نان و عدم آشنایی با اصول و روش درست تخمیر قبل از پخت نان از مهمترین مواردی است که مطرح شده است.

حسینی از شهروندان لنده در گفت وگو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: نان به عنوان قوت غالب مردم است که حقیقتا باتوجه به وضعیت معیشتی مردم نقش مهمی در سبدخانوارها دارد.

وی افزود: بی کیفیتی نان حقیقتا نادیده گرفتن حقوق شهروندان است چرا که وقتی هزینه از جیب مردم پرداخت می شود باید در قبال آن هزینه خدمات مطلوبی به شهروندان نیز ارائه شود که متاسفانه این مهم از سوی نانوایی ها، شرکت غله و صنعت ومعدن و تجارت جدی گرفته نمی شود .

این شهروند لنده ای گفت: متاسفانه نان تولیدی در شهرلنده به گونه ای است که قابلیت تازه خوری و در یکی و دوساعت اولیه را دارد و اگر یک روز بماند بیات می شود و غیرقابل استفاده خواهد بود.

محمدی دیگر شهروند لنده ای گفت: علت اصلی بی کیفیتی نان در شهرلنده به نظر من نوع آرد مصرفی در نانوایی ها است چرا که این آرد حقیقتا به آرد مصرفی در دیگر شهرهای استان کاملا متفاوت است.

وی گفت: چگونه است که نانی که از دهدشت میگیریم را می شود تا یکی دو روز با همان کیفیت استفاده کرد ولی نان را در شهر لنده نمی تواند بیشتر از چند ساعت استفاده کرد.

این شهروند لنده ای گفت: البته نباید فراموش کرد که نوع پخت نان و حتی دستگاه ها نیز می تواند در کیفیت بخشی نان مصرفی نیز تاثیرگذار باشد.

تقی زاده دیگرشهروند لنده ای گفت: نان مصرفی در لنده به دلیل عدم تخمیر و ماندگی خمیر برای پخت بهتر نان رعایت نمی شود به طوری که خمیر باید حداقل 20الی 35دقیقه بماند تا خودش را بگیرد و همین نکته باعث مشکلات در کیفیت نان می شود.

وی گفت: کیفیت آرد مصرفی در شهرستان نیز می تواند خیلی در افزایش کیفیت نان تاثیرگذار باشد که متاسفانه این مهم از سوی شرکت غله مورد توجه قرار نمی گیرد.

یکی از صاحبان نانوایی در لنده در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: مشکلات شهروندان در خصوص بی کیفیت نان تا حدودی کاملا برحق است ولی مشکل اصلی از سوی آرد توزیعی در سطح شهرستان است.

وی افزود: بی کیفیتی آرد به گونه ای است که بارها به مسولان شرکت غله استان و کارشناسان صمت در شهرستان کهگیلویه و استان این موضوع گزارش شده است ولی رسیدگی نشده است.

این نانوایی دار لنده ای گفت:یکی از شرکت های توزیعی آرد در استان تخلفات زیادی دارد و بارها نیز جریمه سنگین شد ولی بازهم شاهد بی کیفیتی آرد و گاها نیز کمبود آن و تعطیلی نانوایی ها به دلیل نبود آرد هستیم.

در ادامه می توانید فیلم این گزارش را در زیر مشاهده نمایید: