کدخبر: ۷۸۰۸۹
۲۹ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۲۳
چاپ

تأملی بر اظهارات منتجب‌نیا در دانشگاه سیستان و بلوچستان؛

افراد با سابقه انقلابی پرچم دار فتنه نوین در شرایط پیچیده امروز هستند

چرا قائم مقام حزب اعتماد ملی در خصوص ماجرای پونک هم‌صدای رسانه‌های ضدانقلاب می‌شود؟! ماجرایی که با انتشار تصویری در وبسایت شبکه وهابی کلمه آغاز شد.

به گزارش خبرلنده به نقل از مطالبه گر، دانشگاه سیستان و بلوچستان همچنان به میزبانی اصحاب فتنه تن می‌دهد و این در حالی است که پس از شکوری‌راد و سبحانی، این بار منتجب‌نیا به دعوت انجمن اسلامی پیرو خط امام دانشگاه به تالار فردوسی آمد.

مانند دو جلسه پیشین این انجمن، جو امنیتی بر تالار حاکم بود؛ بطوری که حتی خبرنگاران هم امکان تصویربرداری از جلسه را نداشتند.

منتجب نیا که سابقه حمایت از شیخ فتنه را در کارنامه دارد، از ورود سیدحسن خمینی به انتخابات مجلس خبرگان سخن گفت و افزود: "وی می‌تواند در خبرگان منشأ خیر و برکت باشد، او بیشتر از هر کس محافظ خط امام است و اسرار امام را می‌داند و تعصب و حساسیت بیشتری نسبت به دیدگاه‌های امام دارد."

باید از آقای منتجب نیا پرسید مگر تاکنون خیرات و برکات مجلس خبرگان بر وی روشن نبوده که با ورود سیدحسن خمینی باید این برکات حاصل شود؟! اصلا خیر و برکت خبرگان در چه چیز خلاصه می‌شود؟!

آیا وی محافظت از خط امام را تنها وابسته به قرابت نَسَبی و سببی می‌داند؟! چرا این افراد در مقابل تحریف آرمان‌ها و شخصیت ایشان موضع نمی‌گیرد؟! چرا وقتی عده‌ای سخن از حذف شعار "مرگ بر آمریکا" می‌گویند، سکوت می‌کنند؟! هنوز فریادهای "نه غزه، نه لبنان" فتنه‌گران و سکوت مرگبار مدعیان انقلاب را فراموش‌نکرده‌ایم؛ مگر آرمان امام، دفاع از مستضفعین جهان نبود؟! اگر حفاظت از خط امام، مرز نَسَبی و سَببی می‌شناخت، اکنون شیخ زکزاکی از نیجریه برای دفاع از آرمان ایشان قیام نمی‌کرد؛ در حالی که در این جلسه هیچ سخنی از کشتار مسلمانان و محکومیت این حادثه گفته نشد.

وی همچنین در ادامه در موضعی صریح نسبت به ماجرای نمازخانه اهل سنت در تهران، اظهار داشت: "تخریب نمازخانه اهل سنت در پونک تهران کاری ناپسند و زشت بوده است".

اکنون این پرسش مطرح می‌شود که چرا قائم مقام حزب اعتماد ملی در خصوص ماجرای پونک هم‌صدای رسانه‌های ضدانقلاب می‌شود؟! ماجرایی که با انتشار تصویری در وبسایت شبکه وهابی کلمه آغاز شد. این تصویر مربوط به تخریب مسجد فلسطینی‌ها توسط رژیم صهیونیستی در سال 1991 میلادی بود اما این شبکه وهابی ادعا کرد که نیروهای امنیتی و شهرداری تهران درحال تخریب مساجد اهل سنت هستند.

پس از "کلمه"، "صدای اسرائیل"، "دویچه وله"، "یورو نیوز"، "صدای آمریکا"، "العربیه"، "بی‌بی‌سی"، "الجزیره"، "رادیو فردا" و "اسکای نیوز" نیز در اقدامی هماهنگ مدعی شدند که شیعیان، مساجد اهل‌سنت را یکی پس از دیگری تخریب می‌کنند.

بی‌شک، این هم‌نوایی با عناصر و رسانه‌های ضد نظام بر پیشینه سیاه منتجب‌نیا و حزب او خواهد افزود. ضمن اینکه چنین اظهاراتی نه تنها به حفظ وحدت کمک نمی‌کند بلکه سبب ایجاد حائل میان مردمان اهل سنت و شیعه خواهد شد. علاوه بر این، علت ماجرای پونک برای همگان بویژه علمای بزرگوار اهل سنت روشن شده و آنان نیز بر قانونی بودن روند ساخت مسجد اذعان داشته‌اند.

در همین رابطه مولوی نذیراحمد سلامی در گفت وگو با شفقنا می‌گوید: ما معتقدیم که باید مقررات مربوط به کشوری که در آن زندگی می کنیم را رعایت کنیم لذا ساخت مسجد باید از راه قانونی و با مجوز صورت گیرد.

سپس، قائم مقام حزب اعتماد ملی با اشاره به عدم کارایی مجلس نهم بیان کرد: "ما مطمئن هستیم که مردم ما با حساسیت خود، به کسانی که چوب لای چرخ دولت می‌گذارند رأی نخواهند داد و مجلس آینده مجلسی معتدل خواهد بود".

در این خصوص باید گفت اطمینان جناب منتجب‌نیا در خصوص شکل‌گیری مجلسی معتدل از کجا نشأت گرفته است؟! آیا این سخن به معنای پیش‌بینی نتیجه انتخابات مجلس نیست؟! مگر تجربه سال 88، سخنان یکی از سران فتنه در خصوص پیروزی وی و روشن‌کردن آتش فتنه درس عبرتی برای طلب‌کاران اصلاح نشد؟! این در حالی است که شکوری راد نیز در سخنرانی خود در دانشگاه سیستان و بلوچستان به صراحت بر تشکیل مجلسی اصلاح‌طلب تأکید کرد و اینگونه اظهار نظرها خط سیری است که اتهام به نظام را به دنبال خواهد داشت.

سپس منتجب‌نیا اظهار داشت: "ما نسبت به شورای نگهبان انتقاد داریم و انتقاد خود را دوستانه بیان می‌کنیم حتی نسبت به رییس جمهور کنونی که منتخب ما بوده هم این کار را کرده‌ایم".

چرا وی انتقاد از شورای نگهبان را در فاصله چند ماه مانده تا انتخابات مطرح می‌کند؟! این هجمه از جانب‌ عده‌ای خاص از یک جناح خاص و زیر سؤال بردن یکی از نهادهای اثرگذار در انتخابات و نظارت آن در چنین برهه حساسی چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟!

در آخر، باید به رفتارهای دوگانه مسئولان دانشگاه سیستان و بلوچستان اشاره کرد و پرسید که چرا با وجود تعهدی که تشکل مربوطه داده است، روند دعوت از افراد منتسب به اصحاب فتنه ادامه دارد؟!

پاسخ به این مسأله از دو منظر مورد توجه است:

نخست اینکه مسئولان دانشگاه سیستان و بلوچستان از وظایف اصلی خود در عرصه علم و فناوری غافل شده‌اند و با برگزاری چنین جلساتی به دنبال اهداف سیاسی خود هستند.

دوم اینکه این تشکل با بهره بردن از حمایت افراد یا نهادهایی از بیرون دانشگاه که قصد تبدیل کردن سنگر علم به عرصه سیاست‌زدگی و حزب‌گرایی را دارند و به دنبال ایجاد دوقطبی در دانشگاه هستند، راه نفوذ را برای عده‌ای فرصت‌طلب فراهم کرده است.

انتهای پیام