توزيع رايگان 300عدد سيم كارت همراه اول در نمازجمعه شهرستان لنده

مطالعات نشان می دهد که افراد تمایل دارند، همسرانی مشابه خود برگزینند، شاخصهای این تشابه عمدتاً اعتقادات مذهبی، تحصیلی، فرهنگی، خانوادگی، اقتصادی و اجتماعی می باشد .
به گزارش پايگاه اطلاع رساني خبرلنده ، مطالعات نشان می دهد که افراد تمایل دارند، همسرانی مشابه خود برگزینند، شاخصهای این تشابه عمدتاً اعتقادات مذهبی، تحصیلی، فرهنگی، خانوادگی، اقتصادی و اجتماعی می باشد .
این گونه افراد زندگی را تقریبا مشابه هم تعریف می کنند و اهداف و رؤیاهای آنان نیز به یکدیگر نزدیک تر است . عوامل فرهنگی یکی از شاخصهای مهمی است که یک زوج را به یکدیگر نزدیک می کند، زمینه های فرهنگی روابط بین آن دو را خلاق، جالب و پویاتر می نماید.
هر اندازه فرد با همسر خود وجوه اشتراک فرهنگی بیشتری داشته باشد، برای سازگاری با او آماده تر و با اختلافات کمتری مواجه می شود.
هر ازدواجی، اگر از ابعاد گوناگون مورد توجه قرار گیرد ازدواج مرکبی است، زیرا علی رغم تلاش طرفین در انتخاب همسری با تشابهات بیشتر ذاتی و اکتسابی، باز هم زن و مرد تفاوت های بسیار چشمگیری با یکدیگر خواهند داشت.
بنابراین آنان باید یاد بگیرند که با این تفاوت ها زندگی کنند و با حل و فصل تفاوتها و رسیدن به تفاهم در زندگی مشترک، ثمره این پیوند مقدس یک ازدواج شاد و رضایت بخش باشد، برخی از ویژگی ها مانند مسؤولیت پذیری باید بین زن و مرد مشترک باشد.
تحقیقات در زمینه مقایسه گروهی از زوجهای طلاق گرفته و زوج های خوشبخت نشان می دهد که ارزیابی زوجهای خوشبخت و سازگار از مسؤولیت پذیری، بیشتر از زوج های سازش نیافته و جدا شده است، هم چنین پژوهش ها نشان می دهد که تا حدود زیادی خوشبختی و بدبختی زن و مرد را از ابتدای زندگی مشترکشان می توان پیشگویی کرد و به بیان دیگر بسیاری از مشکلات آنها قابل پیشگیری خواهد بود.
به همین جهت، امروزه آموزش پیش از ازدواج زوجهای جوان یک ضرورت مسلم تلقی می شود كه هر اندازه دختر و پسر اطلاعات بیشتری در جهت شناخت خود و همسر آینده شان داشته باشند و ملاک های معقول تری را برای انتخاب همسر در نظر بگیرند، در زندگی زناشویی خود با مشکلات و ناسازگاریهای کمتری مواجه خواهند بود.
جوانان عزیز باید توجه داشته باشند که خانواده، به مثابه دژی استوار و نهادی مقدس، بیشترین مسؤولیت را در رشد و تحول، تربیت و تعالی و سعادت وجود انسان بر عهده دارد.
خانواده کانونی است که در آن ارزش های اخلاقی، باورهای دینی و معیارهای اجتماعی از نسلی به نسل دیگر انتقال می یابد و زمینه رشد عاطفی و تربیت اخلاقی اعضای خانواده فراهم می گردد چرا كه اصلی ترین و حیاتی ترین ستون سلامت و امنیت اجتماعی است.
در نظام الهی، هدف اصلی ازدواج رسیدن به آرامش روان و آسایش خاطر، پیمودن طریق رشد، نیل به کمال انسان و تقرب به ذات حق است كه خداوند سبحان در اين زمينه می فرماید: «هو الذی خلقکم من نفس واحدة و جعل منها زوجها لیسکن الیها . . .» ؛ او خدایی است که همه شما را از یک فرد آفرید، و همسرش را نیز از جنس او قرار داد، تا در کنار او بیاساید .
پس باید دقت داشت که ازدواج، امری است بسیار مهم و سرنوشت ساز كه کامیابی یا شکست در آن، در زندگی آینده بسیار تاثیر دارد .
همسر خوب و هم کفو و متناسب، زندگی را قرین آرامش و آسایش می کند چون مهمترین تکلیف و توان «زن » ، به عنوان ستون اصلی خیمه خانواده، «آرامشگری » است و زمینه را برای پرورش استعدادهای درونی و ترقی و تعالی فراهم می سازد و بر عکس، شکست در ازدواج و انتخاب همسر، موجب یاس، افسردگی، شکست، دلسردی، پیری زودرس و از اين قبيل می شود و استعدادهای درونی را از حرکت و تکامل باز می دارد.
بزرگان و رهبران دینی ما، صاحب نظران، روان شناسان، متخصصان خانواده، شرایط و ملاکها و ویژگیهایی را برای ازدواج موفق توصیه می کنند كه این توصیه ها را می توان به دو دسته تقسیم کرد: الف) شرایط و ویژگی های فردی اولین مسائل مطرح در ازدواج، زمان و سن مناسب و میزان رشد فرد برای ازدواج است . در این رابطه، سه شرط اساسی را به اختصار می توان نام برد:1-بلوغ جسمانی، روانی، عاطفی، اجتماعی، اخلاقی، اقتصادی، ذهنی، فرهنگی و آرمانی. 2-داشتن هدف و انگیزه برای ازدواج. 3-داشتن اطلاعات لازم در مورد انتظارات، تکالیف و وظایف در زندگی زناشویی ب) معیارها و ملاکهای ازدواج هر اندازه دختر و پسر از نظر ویژگی های گوناگون نزدیک تر باشند، ترکیب آن دو در زندگی زناشویی استوارتر و عمیق تر خواهد بود.
این مجموعه ویژگی ها در منابع اسلامی با عنوان «اصول کفویت و همانندی » عنوان شده است که در ابعاد گوناگون چون: ایمان و دینداری، اخلاق نیک، اصالت خانوادگی، عقل و هوش، جمال و زیبایی، تناسب سنی، شغل زوجین، سلامت از اعتیاد، دوشیزه بودن و از اين قبيل از آنها یاد شده است./ منبع كمكي :مجله شمیم.
ادامه دارد....
رحمان پرهیز(کارشناس ارشد روانشناسی بالینی و مدیر مرکز اعصاب و روان بهزیستی کهگیلویه)
انتهاي پيام/م75
پربیننده ترین
- ● لبیک «یا حسین» مردم لنده در روز عاشورا
- ● آغاز فصل جدید؛ سرپرست میراث فرهنگی منصوب شد
- ● عزاداری شب عاشورا در لنده
- ● عزاداری مردم لنده در شب هفتم محرم
- ● خداحافظی بیژنی فرد، استقبال از مشهدیزاده/مشهدی زاده:طایفه گرایی و سیاسی کاری در جهادکشاورزی سَم است+تصاویر
- ● اقامه نماز ظهر عاشورا در لنده+تصاویر
- ● از تخته سیاه مدرسه تا نوحههای دشت کربلا
- ● اقتدار نیروهای مسلح هیمنه پوشالی اسرائیل را شکست
- ● برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار در لنده
- ● شور حسینی؛ شب چهارم محرم در لنده
- ● همنوایی عزاداران حسینی با شام غریبان در لنده
- ● عزاداری شب دوم محرم در لنده
- ● برگزاری آیین دسته روی تاسوعای حسینی در لنده
- ● دادستان جدید لنده معرفی شد
- ● جادههای لنده خون میگریند!
آخرین اخبار
- * میز خدمت مسئولان در نمازجمعه لنده
- * مجوز ماده ۲۳ بیمارستان لنده در مراحل پایانی
- * دادستان جدید لنده معرفی شد
- * دیدار فرمانده و کارکنان سپاه ناحیه لنده با امام جمعه/نمازجمعه قرارگاه فرهنگی و عبادی جامعه است
- * پروژههای عمرانی موگرمون؛ گامهایی برای آبادانی
- * آغاز عملیات اجرایی آسفالت ۱۲ روستا در لنده
- * جایگزینی معادن کوهی به جای مصالح رودخانهای
- * از مسئول تا مردم؛ همه کمککار نظام باشیم
- * میثاق با شهدا در سالروز تشکیل نمازجمعه
- * آتش گرمای هوا بر پیکر شبکه برق لنده
- * بصیرت مردم معادلات دشمنان را به هم ریخت
- * آخرین وضعیت اعتبارات کمیته برنامهریزی لنده
- * پیشرفت ۷۰درصدی مرکز توانبخشی معلولان لنده
- * غرقشدگی بیامان؛ ۷ قربانی در کهگیلویه
- * تحول اقتصادی لنده؛ ۵۲ درصد رشد اعتبارات