کدخبر: ۷۲۷۷۰
۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۲۱:۳۱
چاپ

رئيس بانك كشاورزي شهرستان لنده خبرداد:

پرداخت شانزده ميلياردو 600ميليون ريال تسهيلات اقتصاد مقاومتي در شهرستان لنده /تصاوير

رئيس بانك كشاورزي شهرستان لنده گفت: بانك كشاورزي شهرستان لنده از ابتداي سال تاكنون بيش از شانزده ميليارد و 600ميليون ريال تسهيلات در راستاي اجراي طرح هاي اقتصاد مقاومتي در شهرستان لنده پرداخت كرده است.

باقر مشهدي زاده رئيس بانك كشاورزي شهرستان لنده در گفتگو با خبرنگار پايگاه اطلاع رساني خبرلنده، اقتصاد مقاومتي را يكي از مهمترين راهكارهاي اصلي براي توسعه اقتصادي كشور خواند و گفت: اقتصاد مقاومتي بهترين راحل براي مشاركت حداكثري مردم ايران زمين در توسعه چرخ هاي اقتصادي كشور است.

وي افزود: مردم بيشترين نقش را در پيشرفت و توسعه اقتصاد مقاومتي در كشور دارند زيرا با راه اندازي همين كارگاه ها و بنگاه هاي اقتصادي زود بازده است كه اقتصاد خانوارها از رشد كمي و كيفي خوبي بهره مند خواهدشد.

 

 

 رئيس بانك كشاورزي شهرستان لنده تصريح كرد: بانك كشاورزي يكي از محرك هاي اصلي توسعه طرح هاي اقتصادي وكشاورزي در سطح كشور است كه با اعطاي تسهيلات كشاورزي و خريد مكانيزاسيون كشاورزي حمايت همه جانبه ازكشاورزان را در دستوركار خود دارد.

وي تاكيد كرد: بانك كشاورزي شهرستان لنده با پرداخت بيش از دوميلياردو220ميليون ريال تسهيلات اشتغالزايي به مددجويان كميته امداد امام خميني(ره) و مبلغ نهصدوهشتاد ميليون ريال به مددجويان تحت حمايت اداره بهزيستي شهرستان لنده توانسته است زمينه اشتغال بيش از 32 نفر را در سطح شهرستان لنده ايجاد كند.

مشهدي زاده اظهار كرد: يكي از مهمترين طرح هاي كه در راستاي اقتصاد مقاومتي در شهرستان لنده اجرا و به بهره برداري رسيده است، اجراي طرح مرغداري 20هزارقطعه اي با مشاركت بانك كشاورزي شهرستان لنده با اعطاي تسهيلاتي به مبلغ پنج ميلياردو500ميليون ريال به بخش خصوصي است كه باعث دوچندان شدن توليد گوشت مرغ در شهرستان و صدور آن به شهرستان هاي  همجوار خواهدشد.

 

 

 

وي تاكيد كرد: توجه و توسعه بخش كشاورزي در زمينه هاي كاشت، داشت و برداشت و سرمايه گذاري در بخش توسعه باغات شهرستان يكي ديگر از سياست هاي راهبردي بانك كشاورزي شهرستان لنده در اجراي سياست هاي كلي اقتصاد مقاومتي است.

 

 

رئيس بانك كشاورزي شهرستان لنده تاكيد كرد: در زمينه حمايت از بخش كشاورزي به بيش از 12نفر از متقاضيان خريد تراكتور و ادوات كشاورزي و توسعه مكانيزاسيون كشاورزي در شهرستان لنده  بيش ازسيزده ميليارد ريال تسهيلات پرداخت شده است.

وي اظهار كرد: در زمينه كاشت، داشت و برداشت تا كنون بيش از هفت ميلياردو 795ميليون ريال به بيش از 70نفر از كشاورزان واجدالشرايط پرداخت شد كه نقش مهمي در افزايش سطح توليد گندم و جوي شهرستان خواهد داشت.

 

 

مشهدي زاده در ادامه ضمن اشاره به تسهيلات پرداختي به مزارع آبزيان اظهاركرد: اقتصاد مقاومتي دربرگيرنده حمايت از توليد داخل و حتي زمينه سازي صادرات محصولات كشاورزي و دامداري مي باشد كه بانك كشاورزي شهرستان لنده با حمايت از مزارع پرورش ماهي چه از طريق بيمه محصولات كشاورزي و چه اعطاي تسهيلات كشاورزي حمايت همه جانبه خود را از توليدات كشاورزي و دامداري در شهرستان لنده هموراه داشته و خواهد داشت.

 

 

 

رئيس بانك كشاورزي شهرستان لنده خاطر نشان كرد: اقتصاد مقاومتي تبين كننده خودباوري و خوداتكايي اقتصاد در كشور است.

وي اظهاركرد: شهرستان لنده يكي از شهرستان هايي است كه استعداد و باور تبديل شدن به قطب كشاورزي در استان را به لحاظ زمين هاي مستعد كشاورزي وباغي و تنوع آب وهواي را دارد.

مشهدي زاده گفت: اقتصاد مقاومتي يكي از راهبرد هاي اساسي است كه اگر به درستي در سطح شهرستان لنده تبين و تشريح و اجرا گردد شاهد شهرستاني پويا و شكوفا در زمينه هاي اقتصادي خواهيم بود.

رئيس بانك كشاورزي شهرستان لنده اظهاركرد: بانك كشاورزي شهرستان لنده از ابتداي سال تاكنون بيش از شانزده ميليارد و 600ميليون ريال تسهيلات در راستاي اجراي طرح هاي اقتصاد مقاومتي در شهرستان لنده پرداخت كرده است.

 

 

وي تصريح كرد: اميدواريم بتوانيم در راستاي تحقق اهداف بنيانگذار انقلاب اسلامي و بهره جويي كامل بيانات حكيمانه مقام معظم رهبري قدم برداشته با عزم ملي و مديريت جهادي بتوانم زمينه رشد و توسعه بيش از پيش شهرستان و ايران عزيز را فراهم نماييم و براي توسعه كشور و اشتغالزايي جوانان تحصيل كرده اين مرز و بوم از هيچ كوششي دريغ نكنيم.

 

 

مشهدي زاده تصريح كرد: اصحاب رسانه بهترين يار وياور مسئولان و نظام در اجراي كامل سياست هاي اقتصاد مقاومتي در كشور هستند كه نيازمند حمايت جدي مسئولان مي باشند.

انتهاي پيام/م75