کدخبر: ۷۰۵۳۵
۲۲ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۲۷
چاپ

خبرلنده گزارش مي دهد:

عدم رعايت مسائل بهداشتي در برخي از نانوايي هاي شهرستان لنده

توجه به بهداشت نانوايي هاي يكي از مهمترين مواردي است كه بايد در دستور كار مسئولان و كارگران نانوايي قرار گيرد كه متاسفانه چند صباحي است اين مسئله مهم و تاثيرگذار بر سلامت شهروندان در برخي از واحد هاي نانوايي در سطح شهرستان لنده ناديده گرفته مي شود.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي خبرلنده، توجه به بهداشت خبازي هاي يكي از مهمترين مواردي است كه بايد در دستور كار مسئولان و كارگران واحد هاي نانوايي قرار گيرد كه متاسفانه چند صباحي است اين مسئله مهم و تاثيرگذار بر سلامتي شهروندان در برخي از واحد هاي نانوايي در سطح شهرستان لنده ناديده گرفته مي شود.

وجود قوانين و مقررات و ضوابط بهداشتي و بازرسي و نظارت مستمر بر روند پخت تا عرضه آن به مشتري لازم و ضروري است.

با حضور در برخي از واحد هاي خبازي در هنگام خريد نان شاهد كشيدن سيگار توسط خميرگير و برخي شاطران در هنگام خميرگيري و پخت نان خواهيم بود كه علي رغم اعتراض مشتريان به وضعيت موجود هيچ گونه تاثيري در جلوگيري از تكرار اين عمل در شاطران و خميرگيران مشاهده نخواهيد كرد.

همزيستي جانوران موذي از جمله موش ها در انبار آرد در كنار دستگاه پخت نان يا تشت مخصوص خميرگيري يكي ديگر از مهمترين علل عدم رعايت مسائل بهداشتي است كه در سايه غفلت كارشناسان خميرگير شبكه بهداشت و درمان خود نمايي مي كند كه نيازمند بررسي و نظارت بيشتر مي باشد.

كشيدن سيگار در هنگام آماده سازي خمير و يا در ادامه كار باعث انتقال بو و طعم سيگار از دستان خمير گير در هنگام انتقال خمير به دستگاه پخت بيشترين آلودگي ها را به نان منتقل خواهد كرد.

نبود درب آلومنيومي در نانوايي هاي شهرستان لنده براي جلوگيري از ورود گرد و خاك به درون دستگاه و محيط نانوايي يكي ديگر از مهمترين مسائلي است كه نانوايي داران شهرستان لنده كمتر به آن توجه كرده اند.

حال از آن جايي كه جزء لاينفك سبد خانوار هاي ايراني به خصوص استان هاي محروم مي باشد لازم است اين ذات الهي به بهترين كيفيت همراه با رعايت مسائل بهداشتي به دست مشتريان برسد.

انتهاي پيام/م75