کدخبر: ۷۰۳۰۷
۰۵ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۲۱:۲۵
چاپ

كارشناس مسئول مدارس كاردانش آموزش وپرورش استان كهگيلويه و بويراحمد خبرداد:

فعاليت 71 هنرستان كار ودانش در راستاي ايجاد اشتغال پايدار در استان كهگيلويه وبويراحمد

كارشناس مسئول مدارس كاردانش آموزش وپرورش استان كهگيلويه و بويراحمد از فعاليت 71 هنرستان كار ودانش در راستاي ايجاد اشتغال پايدار در استان كهگيلويه و بويراحمد خبرداد.

علي جبا در گفت و گوي اختصاصي با پايگاه خبري تحليلي خبرلنده، ضمن تقدير از اصحاب رسانه به خصوص رسانه ملي در معرفي مشاغل از طريق آموزشگاه هاي فني و حرفه اي و كاردانش اظهار كرد: تبليغ رشته هاي فني و كاردانش از طريق رسانه ملي باعث ايجاد و احداث مدارس كاردانش در استان شده است.

وي افزود: هدف از ايجاد و تأسيس آموزشگاه هاي فني و حرفه اي و كار دانش در كشور، آشنايي هرچه بهتر و بيشتر دانش آموزان رشته هاي نظري با فنون صحيح كسب و كار و ايجاد آينده شغلي پايدار مي باشد.

كارشناس مسئول مدارس كاردانش آموزش وپرورش استان كهگيلويه و بويراحمد تصريح كرد: مشاركت عمومي والدين در ترويج فرهنگ كار و تلاش همراه با علم اندوزي يكي از مهمترين نياز هاي دانش آموزان در محيط كاردانش مي باشد.

وي تاكيد كرد: يكي از بزرگترين مشكلات سد راه آموزشگاه هاي كاردانش در استان غيرمرتبط بودن نيروهاي آموزشي و مديريتي در اين آموزشگاه ها مي باشد.

جبا خاطر نشان كرد: برگزاري مسابقات علمي و تعيين سطح مهارت براي دانش آموزان از مهمترين نيازهاي دانش آموزان براي جلوگيري از افت تحصيلي مي باشد.

وي عنوان كرد: ميزان مطالعه هنرآموزان در منازل بسيار كم است كه خانواده ها بايد تمام سعي و تلاش شان را بر مبناي ارتقاع سطح مطالعه قراردهند.

كارشناس مسئول مدارس كاردانش آموزش وپرورش استان كهگيلويه و بويراحمد يادآورشد: در استان كهگيلويه وبويراحمد بيش از 71 آموزشگاه كاردانش وجود دارد كه هدف از تشكيل آنها توسعه و ترويج فرهنگ كار مي باشد.

جبا در پايان مديران مدارس بايد از ظرفيت بالاي كارشناسان و جامعه شناسان و صاحبان قلم و انديشه جهت ارتقاي سطح كمي و كيفي علمي ، روحي ، فرهنگي و اجتماعي دانش آموزان بيشترين بهره را ببرند.

انتهاي پيام/م75

پربیننده ترین