کدخبر: ۷۰۰۹۷
۲۵ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۳۱
چاپ

رئيس ستاد مديريت بحران شهرستان لنده:

براي مقابله با بحران بايد نقاط ضعف و قوت مانوار ها را شناسايي كنيم

رئيس ستاد مديريت بحران شهرستان لنده: براي مقابله با بحران بايد نقاط ضعف و قوت مانوار ها را شناسايي كنيم تا بتوانيم بحران را مديريت كنيم.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي خبرلنده، محمد مرادي در مانور بزرگ اسكان و آور برداري شهرستان لنده ضمن گراميداشت يادو خاطره شهداي امدادگر در هشت سال دفاع مقدس اظهار كرد: امداد گران در دفاع مقدس و بعد از آن جان داده اند تا جان ها بماند.

وي افزود: بلاياي طبيعي و حوادث غيرمترقبه يكي از دغدغه هاي هميشگي بشر بوده به خصوص در كشور هاي درحال توسعه كه امكانات و تجارب كمتري در مقابل بحران دارند.

فرماندار شهرستان لنده تصريح كرد: براساس آمارسازمان هاي جهاني طي 20سال اخير حوادث و تلفات زيادي روي داده كه بيش از 3ميليون نفر انسان جان خود را از دست داده اند و زندگي بيش از 1ميليارد نفر نيز تحت تاثير همين بلاياي طبيعي قرار گرفت.

وي تاكيد كرد: كشور ايران نيز يكي از كشور هايي است كه در كمربند زلزله قرار دارد كه در معرض خطر سيل ها وسيلاب هاي زيادي قرار داريم كه نياز است با دغدغه بيشتري آمادگي هاي لازم امداد و نجات را جهت مقابله با بلايايي طبيعي بيشتر دنبال كنيم.

مرادي اظهار كرد: كشور ما جزء 10كشور بلا خيز و داراي رتبه 6جهاني به لحاظ مخاطرات طبيعي قرار داريم كه همه شهرهاي ما در معرض خطر بلاهاي طبيعي قرار دارد كه تنها 3درصداز شهرهاي كشور كمترين خطر را در مقابل مخاطرات طبيعي دارند.

فرماندار شهرستان لنده تاكيد كرد: براي مقابله با بحران بايد نقاط ضعف و قوت مانوار ها را شناسايي كنيم تا بتوانيم بحران را مديريت كنيم.

وي در پايان اظهار كرد: همين مشلات باعث شده است كه آمادگي خود را در مقابل بلايايي طبيعي بيشتر كنيم و نسبت به آموزش هاي عمومي امداد و نجات و طريقه آورار برداري را به اقشار مختلف جامعه آموزش دهيم و اجراي مانورهاي امداد و نجات بهترين شيوه براي افزايش دانش عمومي است.

انتهاي پيام/م75

پربیننده ترین