به گزارش خبرلنده، اولین جلسه شورای اداری شهرستان لنده با حضور امام جمعه، فرماندار اعضای شورای اداری و تامین شهرستان لنده در محل فرمانداری لنده برگزارشد.
در ابتدای این جلسه امام جمعه شهرستان لنده گفت:امروز توجه به امر نماز در ادارات یکی از ضروریاتی است که باید به آن توجه ویژه شود.
فریبرز یاوران در ادامه گفت:میزان آمار واکسیناسیون در سطح شهرستان در تمام گروه های سنی واقعا مشکلات اساسی داریم که در گروه سنی ۵تا١١سال در مواجه با بیماری اومیکرون مشکلات زیادی داریم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده گفت:بیمارستان ٣٢تختخوابی شهرستان لنده از نسبت پیشرفت خیلی خوبی دارد که روند اجرایی در حال کار است.
وی گفت:دو واحدساختمان پزشک در مراحل پایانی با پیشرفت ٩٠درصدی همراه است و ساختمان اورژانس ١١۵قیام نیز با پیشرفت ٩٠ درصد همراه است که امیدواریم در آینده نزدیک به بهره برداری برسد.
یاوریان گفت:در خصوص پایگاه اورژانس١١۵موگرمون نیز مکاتبات لازم صورت گرفت و در آینده نزدیک نیز گروهی از کارشناسان نیز در منطقه حضور خواهندیافت و جانمایی لازم صورت خواهد گرفت.
در ادامه نیز سرپرست شهرداری لنده گفت:بحث روشنایی شهر و پر کردن چاله های سطح شهر را آغاز کردیم که با راه اندازی کارخانه آسفالت مشکلات ناشی از کنده کاری ها نیز رفع خواهد شد.
جعفری گفت:بحث جمع آوری نخاله های ساختمانی در سطح شهر به عنوان یک اقدام اولویت دار است که از فردا این طرح با جمع آوری نخاله های ساختمانی در ورودی شهر و مناطق مختلف شهر نیز جمع آوری شوند.
وی در ادامه گفت:بحث جابجایی کشتارگاه نیز برابر تفاهم نامه ای که قبلا با بنیادعلوی صورت گرفت به دنبال بحث جابجایی آن باتوجه به مشکلاتی هستیم که برای مردم روستای دم تنگ صورت گرفته است.
در ادامه نیز رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان لنده گفت:چالش های مهم ما بحث شبکه ای فرسوده و عدم توسعه شبکه در چندسال گذشته چالش های اساسی برای شهرستان ایجاد کرده است.
داورپناه گفت: شخصا دوستندارم در سطح شهر کنده کاری صورت گیرد ولی وقتی شبکه آب شرب دچار مشکل شود باید هرچه سریعتر نسبت به رفع آن اقدام شود.
وی گفت: حرف های مردم در خصوص سنگ اندازی مسولان برخی مواقع واقعا درست از آب درمیایید و این درحالی است که گرهی از مشکلات اداری را می توان حل کرد ولی متاسفانه عدم همکاری مسولان بالادستی باعث شد که برخی مشکلات دو چندان شود.
رئیس اداره آب وفاضلاب شهرستان لنده گفت:بیش از ۶٠٠میلیون تومان از ادارات شهرستان لنده بدهی دارند که حجم این مطالبات اگر پرداخت شوند می توانیم بخشی از مشکلات را حل کنیم.
رئیس اداره برق شهرستان لنده گفت: بیش از ٨٠٠میلیارد ریال اعتبار نیازمند تکمیل و راه اندازی ایستگاه ١٣٢دژکوه است که با راه اندازی ایستگاه ۴٠٠مگاواتی برق پتروشیمی دهدشت مشکلات برق در کهگیلویه و لنده به طور کامل حل می شود.
رازنهان گفت: بحث عدم توجه به بازگشایی راه های روستایی یکف از چالش های است که در سطح شهرستان داریم و الان سه روزه است که نمی توانیم به روستای پاتاوه خدمات رسانی کنیم.
رئیس اداره مخابرات شهرستان لنده گفت:سرقت کابل های روستای مال ملا به دلیل سرقت قطع کامل است ولی سیم وکابل آن تامین شده است و منتظر اعتبارات لازم برای راه اندازی مجدد هستیم.
رئیس زاده در خصوص مشکلات ارتباطی در سطح شهرستان گفت:چندهفته ای به دلیل برخی مشکلات در زمینه زیرساختی اپراتورهای ایجاد شد که به دنبال رفع آن هستیم.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده گفت:عزم راسخی در برخورد با مشکلات کوه حاتم از سوی مسولان نیست چرا که وقتی حمله مسلحانه به سمت نیروهای منابع طبیعی می شود بدون شک این مسله یک امر مهم و حیاتی است.
ذبیح الله محمدی گفت: باید به ظرفیت های کشت گیاهان دارویی توجه ویژه ای شود که تا کنون بیش از ١۵٠هکتار در اراضی شهرستان اجرایی شده است.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان های کهگیلویه ولنده گفت: جایگاه دفن زباله شهرداری لنده یکی از چالش های اساسی است که سالها است مشکلات زیادی در حوزه محیط زیست ایجاد شده است.
روح الله عزیزی گفت: طرح جامع مدیریت پسماند جایگاه دفن زباله های شهرستان های کهگیلویه، چرام و لنده چندسالی است که قراراست اجرایی شود.
وی گفت:اولین آتش سوزی سالانه لنده در جایگاه دفن زباله شهرداری است که امیدواریم امسال این مهم صورت نگیرد.
رئیس اداره محیط زیست کهگیلویه و لنده گفت: متاسفانه شورای شهرلنده درامر رفع مشکلات معارضاتی تصفیه خانه فاضلاب شهر در پایین دست باید حل می شد.
وی گفت: بیشتر کشت برنج در پایین دست مصلی نماز جمعه به لحاظ زیست محیطی مشکل دارند که در این سالها شهرداری و شورای شهر اقدام عاجلی برای رفع مشکلات زیست محیطی صورت نگرفته است.
عزیزی گفت:توسعه خدمات اداری با الکترونیکی کردن خدمات باعث رفع مشکلات زیست محیطی می شود.
رئیس جهادکشاورزی شهرستان لنده گفت: متاسفانه یکی از مشکلات اساسی در این شهرستان بحث میزا نویسان مریضی است که مانع اصلی پیشرفت شهرستان هستند و در زمینه توسعه بخش کشاورزی با معارضین مشکلاتی ایجاد کردند.
وی گفت: مشکلات اساسی در حوزه بازار داریم و اگر سپاه و بسیج اصناف نبود مشکلات اساسی در سطح بازار داشتیم و اتاق اصناف و اداره صمت بازار را عملا رها کردند.
در ادامه نیز فرمانده سپاه ناحیه گفت: بحث ابرسانی به روستاها در سال ١۴٠١با همکاری معاونت پیشرفت و آبادانی و بسیج سازندگی سپاه فتح در سطح شهرستان اجرا خواهدشد.
سرهنگ ویسی گفت:بحث جاده دسترسی به گلزار شهدا از دغدغه های مهم خانواده های معظم شهدا است که امیدواریم این دغدغه هرچه سریعتر برطرف شود.
در ادامه نیز فرماندار شهرستان لنده در جمع بندی جلسه شورای اداری شهرستان لنده گفت: سپاه در همه عرصه ها مدافع راستین ولایت بوده و خادم ملت در تمام صحنه های و عرصه ها است.
وی افزود:سپاه برکات ارزشمندی برای نظام و انقلاب و حتی برای کشورها و ملت های آزادی خواه داشته است که براساس قانون و تکلیف شرعی خود را حافظ منافع و ارزش های مختلف می داند و از گردنه های سخت گذشته است.
فرماندار لنده گفت: نباید توطئه های خصمانه دشمنان باعث تحت الشعاع قرار دادن خدمات ارزشمند سپاه شود چرا که عناد دشمن از عملکرد خوب سپاه در خنثی کردن توطئه های دشمنان است.
وی در ادامه گفت:چه معنی دارد اداره راهداری ما در سطح استان با بی مسولیتی خویش و رها کردن کار و نداشتن دغدغه به دنبال رفع مشکلات نیستند چون نیروها و تفکرات دولت قبل هستند.
فرماندارشهرستان لنده گفت: نمی توانیم باور کنیم یک اداره کل در سطح استان جواب گویی رفع نیاز تعمیر یک دستگاه لودر باشند و اداره آب وفاضلاب
وی گفت: ظلم مضاعف اداره کل راهداری و آب وفاضلاب استان به مردم شهرستان لنده و خواهان ورود قاطع استاندار در برخورد قاطع با این مدیران کل هستیم که تنها هدفشان بی اعتمادی مردم به نظام است و باید از روی خانوادههای معظم شهدا شرمنده باشید.
دانش گفت:کجای کشور می توان چندین دستگاه راهداری خراب را داشت که وقتی خودتان توان تعمیر را ندارید و وقتی خیرین برای تعمیر می خواهند اقدام کنند سنگ اندازی می کنند و با این کار مردم را عصبانی تر کنند.
وی گفت:راهداری و آب وفاضلاب خودشان بخشی اعظمی از مشکلات شهرستان هستند که دارای چالش های اساسی هستند.
دانش گفت:در خصوص مشکلات واکسیناسیون همه باید تلاش کنند تا این معضل هرچه سریعتر به پایان برسد.
وی گفت: سند تحول آفرینی شهرستان لنده باید برای سال ١۴٠١تنظیم شوند و پروژه های شهرستان باید با مشارکت بنیاد علوی هماهنگ شوند تا مشکلات حل شوند.
جلال دانش گفت: کنده کاری ها باید سریع رفع شوند و بلافاصله محل تعمیرات نیز پر شوندتا حادثه ای پیش نیایید.
وی گفت:در بحث پروژه های نیمه تمام باید به سرانجام برسند و این همه معطلی برای یک پروژه واقعا زیبنده نیست.
فرماندار شهرستان لنده گفت:دستگاه ها و ادارات سعی کنند از نیازمندان و محرومان دستگیری کنند.
دانش گفت:نظم و انضباط اداری باید در ادارات حکم فرما شوند تا منشا خدمات ارزشمندی به مردم ارائه کنیم.
وی گفت:برخی از تغییرات در آینده شکل می گیرد و این تغییرات کاملا طبیعی است ولی به منزله نادیده گرفتن خدمات نیست بلکه این تغییر برای تحول آفرینی خواهد بود.
تصاویرتکمیلی در زیر آمده است:
نظرات کاربران